Apple HomeKit SMART+ LEDVANCE

Lysbrytere er så 90-talls – snakk til lyset!

«Siri, dim lyset»: Slik lyser du opp hjemmet ditt

Apple-enheten din blir en multimedial lysbryter. En flott kombinasjon av praktisk og stilig. Med noen få trinn kan du styre belysningen med din iPhone, iPad eller Apple Watch. Via stemmen. Med Siri – du kjenner henne nok allerede. Koble de nye SMART+-produktene til enheten via Bluetooth, så er du i gang!

Avhengig av humør og anledning kan du tilpasse belysningen etter dine individuelle krav og forvandle stuen din fra et hjemmekontor til et koselig TV-rom på få sekunder. Nøkkelen: For å bruke standardfunksjonene trenger du ikke en gateway eller en bro.

Apple HomeKit-aktiverte SMART+-produkter

Du kan velge mellom Classic E27 Multicolor og Flex 3P Multicolor

Smart+-produkter

Fra november 2017 tilbyr vi to lamper som du kan styre utelukkende med Siri eller med den forhåndsinstallerte Apple Home-appen: Classic E27 Multicolor og Flex 3P Multicolor. LED-lampen er en moderne og effektiv erstatning for en 60 watt glødelampe med kontrollerbar fargetemperatur (2700 til 6500 Kelvin).

Smart+-emballasje

Som med den fleksible LED-stripsen, gir RGB-fargekontroll over 16 millioner lysfarger. Den selvklebende fleksible teipen kan utvides til en total lengde på 6 meter og plasseres individuelt i leiligheten din. Du kan kontrollere lampene individuelt eller i grupper og også som lagrede og automatiserte sekvenser.

Smart+-funksjoner

Standardfunksjonene: Du har valget

Ingen installasjon av ekstra enheter

Utrolig enkelt: Du trenger ingen gateway, ingen trådløs ruter eller bro. Bare koble til smartbelysningen via Bluetooth med Apple-enheten – og du er ferdig! De grunnleggende funksjonene er konstruert for å få én eller flere grupperte pærer til på fungerer som de skal: på eller av, full dimming, fra varmhvit til kaldhvit (2700 til 6500 Kelvin) og én av 16 millioner RGB-farger.

Enda flere funksjoner for eiere av en Apple TV eller iPad

Styr belysningen din på avstand

Apple TV- og iPad-eiere (fra og med iOS 10) drar nytte av hele utvalget av funksjoner for de to produktene. Dette lar deg syre lyset enkelt på avstand, for eksempel fra kontoret eller ferien – også automatisk som en spesiell belysningssekvens. Andre alternativer er individuelle koblinger mellom ulike HomeKit-kompatible enheter. For eksempel kan du slå på lysene automatisk når de smarte vindusskjermene lukkes.

Smart+ på avstand